EN / NL

Consumenten

Collagen Creme

Irene van der Laar

BN'er

De producten van Merino-skincare zijn ontzettend fijn voor je huid. Ik gebruik de Collageen creme, deze wordt snel opgenomen, geeft je een zachte huid met zichtbaar kleinere porieën. Ik kan het iedereen aanraden, welk huidtype dan ook.

Lanolin Skin Creme No Perfume

Sophie de Brauw

Constitutioneel eczeem

Ik kamp al sinds mijn geboorte met constitutioneel/atopisch eczeem. Na jaren lang hydrocortisone zalf te hebben gesmeerd was mijn huid helemaal kapot; het was flinterdun, fragiel en zonder enig pigment. Ik was op zoek naar iets wat mijn huid weer zou laten herstellen, in plaats van verslechteren. Ik was zo dankbaar toen iemand mij wees op Merino! Na een aantal weken gebruik begon mijn huid wat dikker, gezonder en verzorgder te worden!

Lanolin Skin Oil with vitamin E

Mira Overhage

Consument

Merino Delicate Lanolin Oil is een lichte, niet vettige olie, die je voor het hele lichaam kunt gebruiken. Ik heb last van een vrij droge huid en vind het fijn om de olie naast een 'body oil' ook als een soort van serum onder mijn nachtcrème te gebruiken. Heerlijk! Meteen voelt mijn huid zachter en minder droog aan.

Lanolin Skin Creme

Liesbeth van Buuren

Eczeem

De Lanolin Skin Creme van Merino heeft een aangename textuur - romig en vol - en is prettig in het gebruik omdat het snel intrekt. De crème voedt de huid, waardoor deze soepel en zacht wordt, maar trekt ook snel in waardoor geen vettige laag achter blijft. Merino helpt om een huid die last heeft van kou en ruwe plekjes weer zacht te laten voelen.

Skin Creme No Perfume

Carla Hofland

Consitutioneel eczeem

Ik heb een zeer droge huid (constitutioneel eczeem) en heb de oog-, hand- en Skin Creme besteld. Deze bevallen me heel goed, vooral de Skin Creme. Deze crème, maar ook de oog- en handcrème, smeert goed uit, trekt snel in. Wat ik heel fijn vind is dat, als ik me ‘s-morgens na het douchen heb ingesmeerd met de bodycrème, ik de hele dag geen jeuk heb.  ‘s Avonds voelt m’n huid nog lekker zacht aan. Bij andere crèmes moet ik vaak meerdere keren per dag smeren. Wat ik prettig vind is de prijs. Het is niet goedkoop, maar ook niet duur. 

Lanolin Hair Tonic & Lanolin Skin Creme

Emilie Smits

Consument

Ik gebruik verschillende producten van Merino. Mijn favorieten zijn de kleine tube Lanolin Skin Creme; een perfecte handcreme met een nostalgisch lekkere geur die fijn smeert en snel intrekt én de Lanolin Hair Tonic; deze zorgt voor mooie glans, verzorging van droge haarpunten en heeft een geweldige anti-pluis werking.

Lanolin Skin Creme, No Perfume (hypoallergeen)

Kiki Mol - van Vlijmen

Consument

Ik heb de hancrème van Merino, super fijn!! Trekt snel in en houdt mijn handen lang lekker zacht. Omdat het een natuurlijk product is, gebruik ik zelfs de crème bij mijn 4 maanden oude dochtertje.

Body Treatment

Tulin Demirdag

Consument

Heb een heerlijk pakketje van Merino skincare gekregen om te testen! Wat een heerlijke crèmes! Precies wat ik nu nodig heb nu ik al die chemo krijg... No more dry skin. Dank je Merino Skincare.

Collagen Creme

Charlotte de Bruijn

Consument

Na een aantal producten te hebben geprobeerd bleek Merino skincare de perfecte crème voor mij. Ik ben snel allergisch en gevoelig, maar deze crème voedt mijn huid, verjongt en geeft me een frisse uitstraling.

De kwaliteit prijsverhouding vind ik vooral bijzonder en kom ik niet snel tegen. Een collageen crème voor de gevoelige huid: een soort speltbrood onder de crèmes.

Experts

Gold Serum

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

De producten van Merino Skincare zijn puur en zacht en in te zetten voor verschillende doeleinden en huidtypen. De natuurlijke ingrediënten - zoals lanoline en aloë vera - bieden de huid bescherming en hebben een groot herstellend vermogen. De No Perfume producten zijn bovendien zeer geschikt voor de gevoelige huid die snel vatbaar is voor irritatie. Merino Skincare biedt producten die mijn clienten blij (zullen) maken!

Body Treatment

Maddy Weide - Freelance Beauty Redactrice

De Body Treatment werkt heerlijk, Merino is een mooie en eerlijke lijn!

Lanolin Skin Creme

Balder Voogsgeerd

Arts

Van nature heb ik een droge huid. Dit is alleen maar erger geworden sinds ik als arts werkzaam ben en na elk patiëntencontact mijn handen moet wassen of desinfecteren met alcohol. Nu ik een tijdje gebruik maak van de Lanolin Skin Creme van Merino heb ik geen droge, schrale handen meer en zijn de velletjes, die ik voorheen altijd had, volledig verdwenen. Ik kan Merino niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse (hand)verzorging.

Body Treatment

Dr. Lewis Freed

Medisch voet- en enkelspecialist (USA)

Bij ons in de kliniek bevelen we de producten van Merino Skincare inmiddels al tien jaar aan. Het zijn uitstekende producten om een extreem droge huid te verzorgen en soepel te houden, wat van essentieel belang is voor diabetici.

Lanolin Skin Creme

Charlotte Russell

Podiatrist (NZ)

Merino Lanolin Skin Creme is een crème die echt werkt! Het is een goed geprijsd Nieuw Zeelands product, dat ik zeer kan aanbevelen.

Lanolin Skin Creme

Tilia Jaasma

Podotherapeut

Fijne crème die snel intrekt en niet vet aan voelt. Echt een aanrader voor dagelijks gebruik bij droge voeten en hielkloven.