EN / NL

Algemeen

FAQ

1. Waarom worden producten van Merino eerder door de huid opgenomen dan andere skincare producten?
De basis van Merino is lanoline, een natuurlijke olie die vrijkomt wanneer schapenwol wordt gewassen. Lanoline vertoont als geen andere natuurlijke olie gemeenschappelijke kenmerken met de olie die wordt geproduceerd door de menselijke huid. Daarom worden de producten van Merino Skincare zo goed door de huid opgenomen en zorgen voor een snel en effectief resultaat.

2. Zitten er 'parabenen' in Merino skincare?
Nee, dit conserveringsmiddel is niet toegevoegd.

3. Hoe staat het met de leefomgeving van het Merino schaap?
Goed, het Merino schaap is de 'koning' onder de schapen, zij worden heel goed behandeld in Nieuw-Zeeland en grazen in de mooie uitgestrekte weiden van het land, in een schone lucht. Lanoline wordt gewonnen wanneer schapenwol wordt gewassen, dus zonder de schapen op enige manier kwaad te doen.

4. Is Merino ook geschikt voor de huid van kleine kinderen?
Ja, vooral de producten van de 'No Perfume' lijn zijn zeer geschikt voor de huid van kleine kinderen en baby's, omdat deze geen parfum bevatten en hypoallergeen zijn.

5. Welke toegevoegde grondstoffen maken Merino Skincare extra effectief?
Door toevoeging van diverse ingrediënten uit de natuur als aloë vera, amandelolie en avocado olie bestaat Merino Skincare uit een veelzijdig aanbod van verschillende producten die beschermen, voeden, verzachten en herstellen. Voor elke huid wat wils.

6. Voor welke medische huidaandoeningen is Merino te gebruiken?
Bijvoorbeeld bij eczeem, psoriases, een extreem droge huid (ook van diabetici), hielkloven, velletjes en kloven op de vingers, ruwe ellebogen, striae en littekenvoming. De Aloe Vera 97% Gel is te gebruiken na verbranding door de zon, ter verkoeling bij een eerste graads verbranding of voor verlichting bij insectenbeten. Op onze website vind je meer informatie over welk product specifiek te gebruiken voor welke aandoening.

7. Zijn de producten van Merino Skincare 100 procent natuurlijk?
Nee, niet voor 100%, er is ook conserveringsmiddel toegevoegd.

8. Wanneer iemand extreme eczeem heeft, zelfs met wonden, welke producten kunnen dan het best gebruikt worden?
De Everyday Balm biedt directe bescherming bij open wonden. Lanolin Skin Creme is te gebruiken voor de gehele huid en is een optimale verzachting bij eczeem.

9. Welke producten kunnen het beste in openbare ruimtes gebruikt worden?
De verpakkingen met een pompje: Lanolin Skin Creme, Lanolin Gentle Cleanser en Lanolin Body Oil.

10. Welke producten kunnen het best gebruikt worden om huidveroudering tegen te gaan?
Merino Collagen Creme kan worden gebruikt voor het gezicht bij het tegengaan van huidveroudering. De Aloe Vera Skin Creme en de Delicate Lanolin Oil zijn zowel geschikt voor het gezicht als voor het lichaam, evenals de Lanolin Soap. Puur voor het lichaam is de Body Treatment een heerlijke crème met anti verouderende werking.

Privacy Statement

Dit is het Privacy Statement van Merino Skincare B.V. gevestigd te Amsterdam. Merino Skincare B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door je persoonsgegevens op te geven op de website ga je er mee akkoord dat Merino Skincare B.V. je gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

Persoonsgegevens

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Je kunt je persoonsgegevens opgeven om o.a. informatie of diensten aan te vragen of om nieuwsbrieven te ontvangen.

Merino Skincare B.V. legt je gegevens vast voor de uitvoering van je verzoek. Je gegevens kunnen door Merino Skincare B.V. worden gebruikt om je te informeren over relevante producten en diensten Merino Skincare B.V. Indien je hier bezwaar tegen hebt of je gegevens wilt corrigeren of opvragen, kun je contact met ons opnemen. Merino Skincare B.V. verstrekt je gegevens niet aan derden zonder jouw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Op de website kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt Merino Skincare B.V. geen verantwoordelijkheid voor de omgang met je persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die je bezoekt.

Als je meer wilt weten over de voor jou betreffende persoonsgegevens die wij verwerken, kun je contact met ons opnemen via info@merino-skincare.nl.

Wijziging van dit Privacy Statement

Merino Skincare B.V. behoudt zich het recht voor om dit Privacy Statement te wijzigen. Wij raden je aan deze pagina daarom geregeld te raadplegen zodat je altijd van de laatste geldende versie op de hoogte bent. Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd in april 2014.

Algemene Voorwaarden

Welkom op de website van Merino Skincare B.V. Onderstaande Algemene Voorwaarden reguleren het gebruik van deze website. Wanneer je doorgaat met het gebruiken of bezoeken van de website stem je in met deze voorwaarden en erken je dat je deze hebt gelezen en begrepen.

De inhoud van deze website is voor informatieve doeleinden

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Merino Skincare B.V. stelt echter nadrukkelijk dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de informatie op deze website en garandeert niet de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de vermelde informatie. Gebruik van deze website voor eigen doeleinden is op eigen risico. Bezoekers van de website zijn zelf verantwoordelijk voor de acties die ze ondernemen gebaseerd op de inhoud op of verkregen via deze website.

Zonder beperking van de algemeenheid van het bovenstaande mag geen enkele inhoud op of verkregen via deze website worden behandeld als medisch of professioneel advies en dus ook niet als zodanig worden gebruikt. Te allen tijden moet voor specifieke/persoonlijke omstandigheden advies worden gezocht bij eigen medische specialisten of professionele zorg- en adviesverleners.

Merino Skincare B.V. mag de inhoud van deze website op elk moment veranderen zonder kennisgeving vooraf.

Handelsmerk, intellectueel eigendom en copyright

Merino Skincare B.V. is een geregistreerd handelsmerk dat de Merino producten importeert vanuit Nieuw Zeeland in samenwerking met moederbedrijf Peter Hallifax Limited. De Merino naam en het logo zijn geregistreerde handelsmerken van Peter Hallifax Limited in Nieuw Zeeland en worden in Nederland door Merino Skincare B.V. gehanteerd volgens toestemming van het moederbedrijf.

Alle inhoud en informatie op deze website, waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s zijn intellectueel eigendom van Merino Skincare B.V. en worden zodoende beschermd door wettelijke copyright. Reproductie of gebruik van de inhoud van de website in welke vorm dan is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van Merino Skincare B.V.

Gebruik website

Merino Skincare B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website. Of door het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen.

Merino Skincare B.V. kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.

Externe links

De website van Merino Skincare B.V. bevat een aantal links naar externe websites. Deze websites worden niet door Merino Skincare B.V. gecontroleerd. De links naar externe websites van derden staan op de website van Merino Skincare B.V. vermeld als service voor de bezoekers of om additionele informatie te verschaffen. Dit betekent niet dat Merino Skincare B.V. de informatie op deze websites heeft nagegaan, onderschreven of goedgekeurd. Merino Skincare B.V. kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten of producten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies verzoorzaakt door het gebruik van de externe links.

Het is tevens niet toegestaan om een link vanuit een externe website naar de website van Merino Skincare B.V. te maken zonder hier voorafgaand toestemming aan ons voor te vragen.

Gebruik van producten

Alle producten uit de Merino Skincare lijn moeten strikt worden gebruikt in overeenstemming met door Merino Skincare B.V. gegeven instructies, richtlijnen en voorzorgsmaatregelen.

Disclaimer

Merino Skincare B.V. is niet verantwoordelijk voor enige schade die bezoekers kunnen lijden door bezoek of het niet kunnen bezoeken van deze website; direct, indirect, speciaal of ten gevolge van. Dit omvat ook virussen die vermeend zouden zijn verkregen vanuit gebruik van of vertrouwen in deze website of van op deze website beschikbaar informatiemateriaal, ongeacht de aard van de claim of oorzaak. Door gebruik te maken van deze website gaan bezoekers ermee akkoord dat dit volledig op hun eigen risico is.

Wijziging Algemene Voorwaarden

Merino Skincare B.V. is te allen tijde gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen zonder bezoekers daarvan rechtstreeks in kennis te stellen. Publicatie op de website van Merino Skincare B.V. is daarvoor afdoende.

Meer informatie

Voor meer informatie over het gebruik van deze website kunt u met ons opnemen via info@merino-skincare.nl.

Legal

Op de Algemene Voorwaarden van de website van Merino Skincare B.V. is Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Eventuele geschillen die ontstaan ​​in verband met deze voorwaarden zullen worden opgelost in overeenstemming met de Nederlandse wet.