EN / NL

Filosofie

Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is de ideale dagelijkse huidverzorging en maakt zelfs de meest droge, gevoelige en aangedane huid weer mooi en gezond.

Lees meer »

Producten

Type Verzorging

Dagelijks Gebruik

Medisch Gebruik

Ingrediƫnten

Ervaringen

De producten van Merino-skincare zijn ontzettend fijn voor je huid. Ik gebruik de Collageen creme, deze wordt snel opgenomen, geeft je een zachte huid met zichtbaar kleinere porieën. Ik kan het iedereen aanraden, welk huidtype dan ook.

Ik kamp al sinds mijn geboorte met constitutioneel/atopisch eczeem. Na jaren lang hydrocortisone zalf te hebben gesmeerd was mijn huid helemaal kapot; het was flinterdun, fragiel en zonder enig pigment. Ik was op zoek naar iets wat mijn huid weer zou laten herstellen, in plaats van verslechteren. Ik was zo dankbaar toen iemand mij wees op Merino! Na een aantal weken gebruik begon mijn huid wat dikker, gezonder en verzorgder te worden!

Merino Delicate Lanolin Oil is een lichte, niet vettige olie, die je voor het hele lichaam kunt gebruiken. Ik heb last van een vrij droge huid en vind het fijn om de olie naast een 'body oil' ook als een soort van serum onder mijn nachtcrème te gebruiken. Heerlijk! Meteen voelt mijn huid zachter en minder droog aan.

-Irene van der Laar

-Sophie de Brauw

-Mira Overhage